ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ
Πολυμέσα
Δραστηριότητες του Χρήστου Παπουτσή στο Ευρωκοινοβούλιο για το έτος 1993
 
 
 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 1993

 
Βρυξέλλες 06.11.93
Παρουσίαση Εκλογικού Μανιφέστο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Βρυξέλλες 04.11.93
Έκτακτο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες.

Στρασβούργο 25.10.93
Καταγγελεία του κ. Χρήστου Παπουτσή στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την οποία ζητά την παρέμβαση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην κυβέρνηση της Αλβανίας για να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας.

Στρασβούργο 14.07.93
Παρέμβαση του κ. Χρήστου Παπουτσή στην συζήτηση της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου ζητά την νομοθετιή κατοχύρωση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας και όλων των ορθοδόξων στην Αλβανία.

Βρυξέλλες 30.06.93
Πρόταση του κ. Χρήστου Παπουτσή στην συνεδρίαση αντιπροσωπειών από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το αμερικανικό κογκρέσο στο Σν Φρανσίσκο, για την επεξεργασία ενός νέου συμφώνου συνεργασίας Ε. Ο.Κ.- Η. Π. Α.

Στρασβούργο 24.06.93
Απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε ερώτηση του κ. Χρήστου Παπουτσή στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προοπτική ένταξης της Κύπρου στην Κοινότητα, στην οποία αναφέρει ότι η προσέγγιση της Κύπρου με την Ε. Ο. Κ. θα βοηθήσει στην επίλυση του Κυπριακού προβλήματος.

Στρασβούργο 23.06.93
Κριτική του κ. Χρήστου Παπουτσή στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Κοπεγχάγης.

Βρυξέλλες 17.06.93
Συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Κοπεγχάγη.

Βρυξέλλες 11.06.93
Εκλογικό σεμινάριο των Ευρωπαΐων Σοσιαλιστών στην Βιέννη.

Βρυξέλλες 10.06.93
Πρόταση ψηφίσματος του κ. Χρήστου Παπουτσή με την οποία ζητά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την καταδίκη των ρατσιστικών επιθέσεων εναντίον των Τούρκων μεταναστών στην Γερμανία.

Βρυξέλλες 13.05.93
Ερώτηση του κ. Χρήστου Παπουτσή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την οποία ζητά την εξαίρεση των ελληνικών νησιών από την επιβολή δασμού για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Βρυξέλλες 12.05.93
Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη του ΠΑ. ΣΟ. Κ. στην Θεσσαλονίκη με θέματα όπως ο ρόλος της Μαφίας στην Ευρώπη, η μετανάστευση, το άσυλο, η ελεύθερη διακίνηση των πολιτών, το οργανωμένο έγκλημα και προστασία των ευρωπαΐων πολιτών.

Βρυξέλλες 11.05.93
Επιστολή του κ. Χρήστου Παπουτσή στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Έγκον Κλέπς για το θέμα των υποκλοπών.

Βρυξέλλες 06.05.93
Ερώτηση του κ. Χρήστου Παπουτσή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην οποία καταγγέλει την οικολογική καταστροφή με την οποία απειλείται η θαλάσσια περιοχή της Λέσβου, λόγω της δημιουργίας στην Τουρκία, μεταλλείων χρυσού.

Βρυξέλλες 30.04.93
Ερώτηση του κ. Χρήστου Παπουτσή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπου επισημαίνει την σοβαρή οικονομική ζημία που υφίστανται οι μικροκαλλιεργητές καπνού στην Ελλάδα.

Βρυξέλλες 29.04.93
Ερώτηση του κ. Χρήστου Παπουτσή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όπου ζητά κοινοτική παρέμβαση στην υπόθεση της ανάθεσης των εργοστασίων της Δ. Ε. Η. σε ιδιώτες.

Στρασβούργο 20.04.93
Τροπολογία του κ. Χρήστου Παπουτσή στην οποία αναφέρεται ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο. Η. Ε. και το ΝΑΤΟ να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποτραπεί η εμπλοκή στρατιωτικών δυνάμεων από Βαλκανικές χώρες στις επιχειρήσεις, που διεξάγονται υπό την αιγίδα τους, στο χώρο της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Στρασβούργο 19.04.93
Παρέμβαση του κ. Χρήστου Παπουτσή στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκκού Κοινοβουλίου όπου ανέφερε τον κίνδυνο για την ειρήνη στα Βαλκάνια, από την τουρκική εμπλοκή στην Βοσνία.

Στρασβούργο 09.03.93
Παρέμβαση του κ. Χρήστου Παπουτσή στην συζήτηση για τον Κοινοτικό Προϋπολογισμό, στην οποία ζητά κοινοτική βοήθεια για τις λιγότερο ανεπτυγμένες περιοχές της Κοινότητας.

 

 
Ημ. Έκδοσης:31/12/1993 Share Εκτύπωση
| | |